گلایه پژوهشگر موسیقی و نوازنده از طاقچه بالا گذاشتن سرمایه‌گذاران موسیقی

سرنا_یکی از پژوهشگران حوزه موسیقی اقوام ایران از از تولید و انتشار یک اثر موسیقایی جدید برای نوروز ۱۴۰۰ با همراهی گروه «آوای شمس» خبر داد.

گلایه پژوهشگر موسیقی و نوازنده از طاقچه بالا گذاشتن سرمایه‌گذاران موسیقی

متین رضوانی پور پژوهشگر و نوازنده موسیقی ایرانی ضمن اشاره به تازه ترین فعالیت های خود در عرصه موسیقی بیان کرد: متاسفانه در ایام کرونا نمی توانستم به طور کامل به انجام کارهای پژوهشی در حوزه موسیقی بپردازم بنابراین تلاش کردم عمده فعالیت هایم در حوزه موسیقی را معطوف به فراگیری دوره های تنظیم و آهنگسازی بگذرانم که متاسفانه یا خوشبختانه با حوزه های کاری قبلی من تفاوت داشت اما چون واقعا دوست ندارم رابطه عمیقم با موسیقی قطع شود ناگزیر شدم تا در بخش دیگری از موسیقی فعالیت های خودم را ادامه دهم. کما اینکه همچنان علاقه دارم تا در حوزه های پژوهشی که همواره به آن تعصب داشته و دارم فعالیت هایی را انجام دهم اما وقتی مجموعه و تهیه کننده ای به پژوهش ها و کارهایم اهمیت نمی دهد، ناچارم راه دیگری را برای فعالیت در موسیقی انتخاب کنم.

وی ادامه داد: چندی پیش همراه با گروه موسیقی «آوای شمس» تک آهنگی را تولید کردیم که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد. این بار هم تصمیم گرفتیم تا به بهانه فرا رسیدن عید نوروز و بهار و اینکه در شرایط فعلی مردم عزیزمان به شدت به داشتن احوالی خوب نیازمندند اثری را آماده کنیم تا به سهم خود در انرژی بخشی و ایجاد نشاط میان مخاطبان تلاش هایی کرده باشیم. این قطعه در قالب یک اثر تلفیقی برگرفته از موسیقی ایرانی و موسیقی الکترونیک آماده شده که طی روزهای آینده کارهای مربوط به ضبط و میکس و مستر آن به اتمام می رسد و پس از تولید یک کلیپ در روزهای منتهی به نوروز پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رضوانی پور در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به دیگر فعالیت های خود در عرصه موسیقی توضیح داد: یک سری تک آهنگ را برای تولید آماده کرده ام که در حال و هوای موسیقی الکترونیک است که برخی از آنها ملهم از موسیقی ها و تصانیف دوران قاجار است که از نظر خودم کارهای بسیار متفاوتی شده اند و می دانم هم با مخالفان و هم با موافقان زیادی همراه می شود. این شرایط هم در فضایی فراهم شده که متاسفانه مخاطبان به سمتی رفته اند که دیگر موسیقی ایرانی را گوش نمی دهند و یا آن دسته از افرادی که همچنان به شنیدن این نوع آثار اقبال نشان می دهند بسیار اندک هستند. همه اینها در کنار بی توجهی بسیاری از تهیه کنندگان و تولیدکنندگان آثار موسیقایی نسبت به آثار دارای پیشینه فرهنگی و اصولی موسیقی ام موجب شد که من در کمال بی انگیزگی راه دیگری را برای خودم انتخاب کرده و فعلا در نوع دیگری از موسیقی فعالیت کنم. من از شاگردان استاد مجید کیانی هستم که با تمام وجودم تلاش کردم به سهم خودم حافظ و نگهدار موسیقی اصیل ایرانی باشم اما وقتی می بینم مخاطبان و تهیه کنندگان کمترین اهمیتی به این فعالیت ها و پژوهش هایم در حوزه موسیقی آیینی نمی دهند به شدت بی انگیزه می شوم و تلاش می کنم در ژانر دیگری به فعالیت مشغول باشم.

این پژوهشگر تصریح کرد: در طول سال های گذشته که به شدت دنبال سرمایه گذار برای آثار پژوهشی ام در حوزه موسیقی عرفانی و دیگر گونه های ارزشمند موسیقایی بودیم متاسفانه مجموعه یا تهیه کننده ای به آثارم روی خوش نشان نداد و یا اگر هم پاسخ مثبتی گرفتم در نهایت با طافچه بالای همین تولید کنندگان و تهیه کنندگان موسیقی مواجه شدم . شرایطی که به قدری برایم بی انگیزگی ایجاد کرد تا راه دیگری را انتخاب کنم. این بی انگیزگی هم آنقدر برایم اذیت کننده بود که هم اکنون مغازه بازکردم و مشغول لبنیات فروشی هستم؛ شرایطی که امیدوارم روزی من را به همان سبک و سیاق کارهای قبلی ام بازگرداند.

منبع: مهر

کد مطلب: ۱۹۶۵۸۵
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت