عکس موبایلی شگفت‌انگیز در توکیو

عکاس اهل ناتینگهام این تصویر را زمانی ثبت کرد که در توکیو بود و این ترکیب گرافیکی از سایه و نور را دید.

عکس موبایلی شگفت‌انگیز در توکیو

ظاهر خان در سفری تفریحی به توکیو این عکس را گرفت. او در محله‌ گینزا بود و در راه بازدید از مجسمه‌ گاندام، پس از خوردن مافین ژاپنی برای صبحانه در یک رستوران لوکس. صبحِ ماه اوت بود و دما پیش از ظهر به ۳۸ درجه سانتی‌گراد رسیده بود.

خان که در پاکستان متولد شده و اکنون در ناتینگهام زندگی می‌کند می‌گوید: «آفتاب خیلی شدید بود و این یعنی شرایط عالی برای سبک عکاسی خیابانی من. من دوست دارم صحنه‌ای خلق کنم و بعد منتظر بمانم تا عنصری انسانی وارد کادر شود.»

خان می‌گوید: «مجذوب سایه و نور قوی شده بودم که یک صحنه‌ی گرافیکی ایجاد می‌کرد»، اما باید منتظر می‌ماند تا کمی رنگ وارد کادر شود و تصویر را کامل کند. او می گوید: «این رنگ در قالب یک تاکسی ظاهر شد. آدمک قرمز چراغ راهنمایی درست در لحظه‌ مناسب از راه رسید و به‌عنوان یک امتیاز اضافه به تصویر آمد؛ همان‌طور که گاهی در عکاسی فی‌البداهه در محیط شهری اتفاق می‌افتد.»

او از یک آیفون ۱۳ پرومکس استفاده کرده و فقط ویرایش‌های جزئی روی عکس انجام داده؛ از جمله روشن‌تر و تیره‌تر کردن بخش‌هایی از تصویر. عکاسی خیابانی، به گفته‌ او، ترکیبی از «هنر و مهارت» است.

خان می‌گوید: «امروز این کار ساده‌تر از همیشه است، به لطف فناوری گوشی‌های هوشمند و امکان کار کردن خیلی نامحسوس. اگر واقعاً شروع کنیم به دقت نگاه کردن، خیلی بیشتر از چیزی که در نگاه اول دیده می‌شود، می‌بینیم. امیدوارم مردم به رنگ‌های این عکس توجه کنند و به کلیت آن، که همه‌چیز با رابطه‌ی طولانی میان تاکسی زرد و آدمک قرمز چراغ راهنمایی به هم پیوند خورده است.»

عکس موبایلی

 

منبع: همشهری
کد مطلب: ۳۸۳۳۷۷
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت