وب‌سایت مستقل مسنجر متا بسته می‌شود

شرکت «متا» در یک صفحه راهنما اعلام کرد که وب‌سایت مستقل مسنجر بسته می‌شود و از آوریل ۲۰۲۶، این وب‌سایت دیگر در دسترس نخواهد بود.

وب‌سایت مستقل مسنجر متا بسته می‌شود

اگر کاربران همچنان بخواهند پیام‌ها را در وب ارسال و دریافت کنند، می‌توانند این کار را هنگام ورود به فیس‌بوک انجام دهند.

کاربرانی که بدون حساب فیس‌بوک از مسنجر استفاده می‌کنند، فقط می‌توانند مکالماتشان را در برنامه تلفن همراه مسنجر ادامه دهند. کاربران می‌توانند با استفاده از یک پین که هنگام ایجاد نسخه پشتیبان در مسنجر وارد کرده‌اند، تاریخچه چت خود را در هر پلتفرمی بازیابی کنند و اگر پین خود را به خاطر نمی‌آورند، می‌توانند آن را بازنشانی کنند.

این اقدام چند ماه پس از آن انجام می‌شود که «متا» برنامه‌های دسکتاپ مستقل مسنجر را برای ویندوز و مک غیرفعال کرد. شاید در آن زمان، پیش‌بینی‌ها درست از آب درآمده بود، چرا که «متا»، کاربران فعلی اپلیکیشن دسکتاپ را به وب‌سایت فیس‌بوک هدایت می‌کرد تا به جای وب‌سایت مسنجر، به استفاده از سرویس پیام‌رسان ادامه دهند.

این تغییر اولین بار توسط الساندرو پالوزی که به مهندسی معکوس اپلیکیشن‌های محبوب می پردازد، مشاهده شد. «متا» از طریق یک پیام پاپ‌آپ در وب‌سایت و اپلیکیشن مسنجر، کاربران را از این به‌روزرسانی مطلع می‌کند.

کاربران برای ابراز ناامیدی خود از این به‌روزرسانی، به شبکه‌های اجتماعی روی آورده‌اند و بسیاری گفته‌اند که نمی‌خواهند برای ارسال و دریافت چت‌های مسنجر در وب، به وب‌سایت فیس‌بوک تکیه کنند؛ به‌ویژه کسانی که حساب‌های فیس‌بوک خود را غیرفعال کرده‌اند.

در حالی که تصمیم «متا» برای تعطیلی پلتفرم‌های مختلف مسنجر برای کاربران ناامیدکننده است، به این غول فناوری اجازه می‌دهد تا با باقی گذاشتن پلتفرم‌های کمتر برای نگهداری، هزینه‌ها را کاهش دهد.

بر اساس گزارش تِک کرانچ، مسنجر اولین بار در سال ۲۰۰۸ با نام «چت فیس‌بوک» راه‌اندازی شد و فیس‌بوک (که اکنون «متا» نام دارد) در سال ۲۰۱۱ فیسبوک مسنجر را به عنوان یک برنامه مستقل راه‌اندازی کرد. در طول سال‌ها، این غول فناوری، مسنجر را به عنوان سرویسی مستقل و خارج از فیس‌بوک قرار داد و در سال ۲۰۱۴، این شبکه اجتماعی قابلیت‌های پیام‌رسانی را از برنامه اصلی موبایل خود حذف کرد تا مردم را به سمت برنامه مسنجر سوق دهد. با این حال، این شرکت در سال ۲۰۲۳ با ادغام مجدد مسنجر در برنامه فیس‌بوک، این رویه را معکوس کرد.

 

منبع: ايسنا
کد مطلب: ۳۸۸۰۳۴
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت