تصاویری از جشنواره کن که ایرانی‌ها نباید ببینند!

شبکه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین مانند من‌وتو و ایران اینترنشنال همه تصاویر شکار شده از جشنواره فیلم کن را به مخاطبان ایرانی نشان ندادند.

تصاویری از جشنواره کن که ایرانی‌ها نباید ببینند!

جشنواره بین المللی کن امسال هم مانند همیشه زیر نور فلش دوربین‌های تیزبین خبری برگزار شد،‌ اما شبکه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین مانند من‌وتو و ایران اینترنشنال همه تصاویر شکار شده را به مخاطبان ایرانی نشان ندادند.

جشنواره فیلم سالانه کن همزمان با تشدید حملات اسرائیل به غزه و تداوم محاصره طولانی مدت غذایی و دارویی به این باریکه برگزار شد.این جشنواره اردیبهشت تا ۳ خرداد ۱۴۰۴) که همواره سکویی قابل توجه برای دیده شدن فیلم‌ها،‌ بازیگران، کارگردانان و سایر فعالان حوزه فیلمسازی جهان بوده است،‌ سکویی شد که برخی از معروف‌ترین چهره های صنعت فیلم و هنر از آن استفاده کرده و به اعلام همبستگی با مردم غزه پرداختند.در ادامه تعدادی از تصاویری که شکار لنز دوربین‌های خبری مهم جهان شد تا اعتراض جامعه هنری جهان به جنایات اسرائیل را روایت کند،‌ آمده است:

سوفیان زرمانی،‌ بازیگر و رپر فرانسوی با پوشیدن یک چفیه بر روی فرش قرمز کن حاضر شد

ژولیان آسانژ،‌ موسس ویکیلیکس در مراسم افتتاحیه فیلم مستند خود تی شرتی پوشیده بود که بر روی آن نام 4986 کودک کشته شده فلسطینی در غزه نوشته شده بود.

برادران دو قلوی ناصر،‌ کارگردانان فلسطینی اهل غزه بودند که نخستین حضور خود در کن را با فیلم «روزی روزگاری غزه» آغاز کردند،‌ این فیلم برنده بهترین کارگردانی در بخش «نوعی نگاه» جشنواره کن شد.

جید اوکید و ریچارد بلامی در جلسه نقد فیلم سیرات،‌ طرحی از هندوانه (نشان همبستگی با فلسطین) بر روی لباس‌های خود داشتند.

کورادو فورتونا،‌ کارگردان ایتالیایی سنجاق کتی با نشان پرچم فلسطین را در مقابل دوربین‌ها گرفت.

این ها تنها نمونه ای بسیار کوچک از اقدام هنرمندان جهان برای همصدایی با مردم فلسطین بود، در حالی که هیچ یک از آن‌ها و یا تصاویری مانند آن‌ها هرگز از سوی شبکه‌هایی که ادعای شفافیت و بی‌طرفی دارند در اختیار مخاطب ایرانی قرار نمی‌گیرد.

 

منبع: تابناک
کد مطلب: ۳۸۲۱۶۳
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت