ادعای عجیب بازیگر سرشناس سوئدی: اینگمار برگمان نازی بود

بازیگر سرشناس سوئدی در صحبت‌هایی که در جشنواره فیلم کارلووی واری کرد گفت: «اینگمار برگمان نازی بود و برای مرگ هیتلر گریه کرد.»

ادعای عجیب بازیگر سرشناس سوئدی: اینگمار برگمان نازی بود

استلان اسکارسگارد در جشنواره فیلم کارلووی واری درباره همکاری‌اش با اینگمار برگمان صحبت کرد. او گفت: «رابطه پیچیده من با برگمان به این دلیل است که او آدم خیلی خوبی نبود. کارگردان خوبی بود، اما دلیل نمیشود که نگوییم عوضی بود. کاراواجو هم احتمالاً آدم عوضی‌ای بود، ولی نقاشی‌های فوق‌العاده‌ای کشید.»

به گزراش ورایتی، این بازیگر سوئدی ادامه داد: «برگمان آدمی ذهن بقیه را دست‌کاری بود. در طول جنگ، نازی بود و تنها کسی‌ست که می‌شناسم وقتی هیتلر مرد گریه کرد. ما همیشه چشم‌پوشی می کردیم، ولی حس می‌کنم نگاه عجیبی به انسان‌ها داشت. او فکر می‌کرد بعضی‌ها ارزش ندارند. این را حس می‌کردی، وقتی که داشت دیگران را کنترل می‌کرد. آدم خوبی نبود.»

ادعای عجیب بازیگر سرشناس سوئدی: اینگمار برگمان نازی بود

اسکارسگارد که برای ارائه فیلم «بار احساسی» و دریافت جایزه گوی بلورین به جشنواره آمده بود، همچنین درباره فیلم جدید یواخیم تریه نیز صحبت کرد: «دیدم که واقعاً بازیگرانی را که با آن‌ها کار می‌کند می‌بیند. با هر فیلم مهارت بیشتری پیدا کرده و نوعی بازیگوشی در کارش هست که خیلی سخاوتمندانه است.»

در فیلم «بار احساسی»، دو خواهر با پدر منزوی‌شان، گوستاو، که کارگردانی شناخته‌شده بوده، دیدار می‌کنند. او به یکی از آن‌ها نقشی در فیلم جدیدش پیشنهاد می‌دهد.

اسکارسگارد گفت: «این کارگردان پدر خوبی نیست. شروع کردم به فکر کردن درباره کارگردانان دیگر که می‌شناختم، بعد با خودم گفتم: "این کارو نکن. لازم نیست این کارو کنی. به خودت نگاه کن." من یک هنرمندم، گاهی پدر خوبی هستم، گاهی نه چندان خوب. ما همه نقص داریم. می‌توانی والد خوبی باشی اما کامل نباشی، و فرزندانت بالاخره تو را به چیزی متهم خواهند کرد.»

این فیلم که برنده جایزه بزرگ جشنواره کن شده، حالا یکی از مدعیان اسکار است.

اسکارسگارد در پایان گفت: «من این صنعت را می‌شناسم؛ می‌دانم که این شهرت لعنتی چقدر زودگذر است. ولی اینکه از خودت شگفت‌زده شوی، واقعاً لذت‌بخش است. من از خودم شگفت‌زده‌ام و این جالبه. به‌زودی خواهم مرد، پس باید از لحظاتی که باقی مانده‌اند مراقبت کنم.»

 

منبع: همشهری
کد مطلب: ۳۸۳۰۵۶
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت