جهانبخش سلطانی: عشق مردم به میهن، تاریخ را به قضاوت می‌کشاند

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: عشق و ایمان مردم ایران به میهن تاریخ را به قضاوت می‌کشاند و افرادی چون نتانیاهو و ترامپ حتی در گور هم لعنت خواهند شد.

جهانبخش سلطانی: عشق مردم به میهن، تاریخ را به قضاوت می‌کشاند

جهانبخش سلطانی عصر چهارشنبه  اظهار داشت: هر نظامی که بر پایه ظلم و خون مردم بنا شده باشد، سرانجام سرنگون می‌شود؛ این یک واقعیت تاریخی است و ترامپ و نتانیاهو نیز با اقدامات وحشیانه‌شان محکوم به فنا هستند.

وی افزود: مردم جهان امروز بیش از گذشته متوجه شده‌اند که باید یک‌صدا علیه این جنایت‌ها بایستند. یقینا جنایت‌های ترامپ و نتانیاهو را تاریخ قضاوت خواهد کرد.

سلطانی با اشاره به حملات جنگ تحمیلی دشمن آمریکایی صهیونیستی به نمادهای فرهنگی و میراثی اصفهان گفت: این نمادها، هویت ایران و اصفهان هستند. تخریب آن‌ها تنها نشان‌دهنده بی‌اعتنایی به تاریخ و فرهنگ یک ملت است.

وی افزود: میراث فرهنگی اصفهان تنها متعلق به یک شهر نبوده، بلکه بخشی از هویت ملی ایران به شمار می‌آید و تعرض به آن، تعرض به شناسنامه فرهنگی کشور بوده است.

این بازیگر سینما و تلویزیون تاکید کرد: کسانی که به اماکن فرهنگی و هنری حمله می‌کنند، معنا و مفهوم هویت، عشق، انسانیت و زیبایی را که بر پایه فرهنگ و ایمان شکل می‌گیرد، درک نمی‌کنند و گمان بردند می‌توانند با تخریب نمادها، هویت یک جامعه را از بین ببرند.

سلطانی ادامه داد: این اقدامات، نوع نگاه و تفکر عاملان آن را آشکار می‌کند و نشان می‌دهد با فرهنگ و ریشه‌های تمدنی این سرزمین مساله دارند.

این بازیگر سینما و تلویزیون تأکید کرد: چنین رفتارهایی از نظر فرهنگی، اخلاقی و انسانی محکوم است و میراث و هویت ایران با این اقدامات آسیب‌زننده از بین نخواهد رفت.

سلطانی با محکوم کردن حمله به مراکز علمی، فرهنگی و هنری کشورمان گفت: ایران در بزنگاه‌های حساس نشان داده است که مردم و حاکمیت در دفاع از منافع ملی و ارزش‌های فرهنگی همدل و همراه هستند.

وی افزود: افکار عمومی دیر یا زود نسبت به واقعیت این اقدامات و پیامدهای آن آگاه می‌شود و تخریب زیرساخت‌های فرهنگی و هنری را برنمی‌تابد.

سلطانی با محکوم کردن حملات اخیر به زیرساخت‌های کشور گفت: زیرساخت‌ها متعلق به همه مردم ایران است و مردم ایران نسبت به هرآنچه زمینه‌ساز ویرانی کشور شود، حساسیت جدی دارند. این موضوع برای جامعه بسیار ارزشمند است و طبیعی است که نسبت به آن واکنش نشان دهند.

وی با اشاره به هدف قرار دادن مراکز و تأسیسات عمومی ادامه داد: وقتی می‌بینند مردم بدون هراس و با باور و انگیزه در صحنه حضور پیدا می‌کنند و مخالفت خود را اعلام می‌کنند، تلاش می‌کنند با ایجاد رعب و وحشت فضا را ملتهب کنند؛ از جمله با آسیب زدن به برخی مکان‌ها و تأسیسات. تصورشان این است که با ترساندن مردم می‌توانند بر اراده عمومی اثر بگذارند، در حالی که چنین چیزی محقق نخواهد شد.

این بازیگر سینما و تلویزیون گفت: ما همواره در کنار مردم هستیم. ترامپ و نتانیاهو مدعی دفاع از مردم شدند اما در عمل، پایگاه‌های اقتصادی و فرهنگی را هدف قرار دادند و زندگی مردم را نابود کردند.

سلطانی افزود: فاجعه‌ای مانند حادثه مدرسه میناب، که در آن کودکان بی‌گناه آسیب دیدند، نمونه‌ای از این خشونت‌ها بود که جوامع بین‌المللی در برابر آن سکونت کرد.

وی گفت: این رفتارها از نظر انسانی محکوم است و یادآور تاریخ سیاهی‌ست که افرادی مانند هیتلر یا چنگیزخان، با ادعاهای پوچ، خون مردم را ریختند و در نهایت شکست خوردند.

جهانبخش سلطانی بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون متولد و ساکن اصفهان است که از سال ۱۳۴۵ وارد تئاتر شده است.

سلطانی علاوه بر هنرپیشگی در زمینه کارگردانی و نویسندگی نیز فعالیت داشته و بیشتر در فیلم های جنگی ایفای نقش کرده است.

 

منبع: ایرنا
کد مطلب: ۳۸۹۱۱۹
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت